NIEUWE VLOEREN

DURAGLOSS metallic flooring

Duragloss is een levendige kleurrijke metallic vloerafwerking. Duragloss is een combinatie van biopolymeer en natuurlijke pigmenten. Door het industriele 3D hamerslag effect uitstekend toepasbaar in stadions, evenementen gebouwen en publieke ruimten. Duragloss metallic flooring is een mix van natuurlijke materialen. Het metallic effect wordt verkregen zonder gebruik van oplosmiddelen. Duragloss is een naadloze, duurzame, natuurlijke vloerafwerking met uitstekende eigenschappen en uiteraard LEED en BREEAM getoetst en REDListfree. Duragloss kan direct als eindlaag worden aangebracht of in combinatie met een elastische onderlaag. Duragloss is leverbaar in 12 kleuren.

LEVENDIG
KLEURRIJK
DUURZAAM

INDUSTRIËLE
LOOK AND FEEL

Duracem concrete design floors

Duracem combineert de industriële look and feel van een betonvloer met het comfort en reinigbaarheid van een vloerbedekking. Duracem is een combinatie van biopolymeer en cement. De natuurlijke uitstraling van een beton vloer verbeterd met de flexibele eigenschappen van een vloerbedekking. Duracem concrete design floors is een mix van natuurlijke materialen. Plantaardige olie, cement, minerale vulstoffen en pigmenten creëren deze natuurlijke vloer. Duracem is een naadloze, duurzame, verwijderbare, natuurlijke vloerbedekking met uitstekende eigenschappen en uiteraard LEED en BREEAM getoetst en REDListfree. Duracem is leverbaar in 10 kleuren.

forza INDUSTRIAL FLOORS

Forza is een 6mm sterke, robuste gegoten industriele vloerafwerking gemaakt van plantaardige olie, natuurlijke pigmenten en minerale vulstoffen. Forza is PVC vrij, bevat geen weekmakers en is blijvend flexibel. Op het werk wordt de Forza op de ondervloer gegoten en is de dag erna uitgehard. Forza is een naadloze, duurzame flexibele vloerbedekking met hoogwaardige eigenschappen. Een perfecte vloer, zonder snijverliezen, zonder lasnaden en uitstekend geschikt voor toepassing in werkplaatsen, garages en magazijnen. Forza is geluiddempend en beschermend bij vallend gereedschap. Forza is RED LIST FREE en LEED en BREEAM gecertificeerd.

NAADLOOS
DUURZAAM
FLEXIBEL

Menu